vrijdag 7 december 2012

December TAG

Youtube beauty gurru NikkieTutorials kwam deze maand met een leuke zelfgemaakte tag uit over de maand december. Ik vind het wel leuk om ook af en toe eens een tag te doen, zodat jullie ook wat meer over mij te weten komen. Bekijk alvast de vragen en Nikkie's antwoorden op haar filmpje:On to the questions!

1. Wat vind jij het leukste aan December?

Hoewel de meeste mensen vaak enkel de negatieve kanten van de sneeuw inzien, hou ik er echt van. Oké, het zorgt wel eens voor wat problemen op de baan, maar verder is he toch echt prachtig? Ik hou van buiten wandelen in de sneeuw of gewoon binnen zitten met een tas thee of chocomelk en buiten naar de sneeuw kijken. Maar ik vind December in het algemeen een heel gezellige periode. Ik hou gewoon van die gezelligheid: kaarsjes, lichtjes, kerstboom, samenzijn met vrienden en familie. 

2. Wat is je favoriete parfum om te dragen met de feestdagen?

Zonder twijfel Lady Million van Paco Rabanne. Ik vind de geur echt heerlijk en het flesje is ook zo mooi elegant. Love it!
3. Welke drie producten kan je zeker niet missen deze maand?

December betekend kou en koude betekend: droge huid, kapotte liggen en pijnlijke, droge handen. Gelukkig zijn daar productjes voor en die kan ik dus ook zeker niet missen deze maand. Het eerste product is er eentje dat ik nog maar net heb ontdekt: Kiehl's Lipbalm #1. Serieus de beste lippenbalsem die ik ooit heb geprobeerd. Hij is vettig, zodat hij je lippen goed verzorgt, maar zeker niet te plakkerig. Ideaal eigenlijk en bye bye kapotte lippen. Dankjewel Deautybox voor dit product! Verder ben ik ook heel erg fan van Lush   producten. Hun handcrème en gezichtscrème zijn heerlijk en verzorgen je kapotte huid heel goed. Helping Hands en Celestial behoren dus ook tot mijn onmisbare producten voor in de winter. 4. Wat is jouw go-to look deze maand?

Ik heb niet echt een go-to look in de winterperiode, omdat ik vaak de make-up aanpas aan de kledij die ik draag. Wel draag ik in de winter meer donkere kleuren, meer smokey eyes en af en toe durf ik ook wel eens een donkere lipstick boven te halen. 

5. What is je favoriete glittery beauty product? 

Ik ben vooral fan van glitter nagellak en Catrice heeft in haar collectie van dit jaar weer twee prachtige kleurtjes zitten, waar ik op dit moment erg fan van ben: 990 Oh my Goldness! en 870 Copper Cabana.6. Wat hangt er in jouw kerstboom? 

Onze kerstboom staat op dit moment nog niet, dus ik heb nog geen foto's, maar mama heeft voor in onze kerstboom zelf waaiertjes gemaakt met oude muziekpartituren. Heel mooi vind ik dat! Verder hangen er in onze kerstboom zilveren ballen, lichtjes en zilveren parelkettingen. 

7. Welk soort snoep ga jij te veel eten deze maand? 

Sinterklaas is natuurlijk geweest, dus absoluut chocolade en pepernoten! Verder is december voor mij ook een periode van koekjes en cake bakken, omdat ik het een leuk tijdverdrijf vind in de winter.

8. Wat is jouw favoriete film of tv show om te kijken tijdens de kersperiode?

Home Alone (allemaal!) en A nightmare before Christmas. No further explenation needed.

9. Welk cadeautje zou jij dit jaar heel erg graag onder je kerstboom vinden?

Gho, da's een moeilijke. Ik weet dat ik van mijn ouders kledij krijg, want die heb ik zelf al mogen bestellen. Make-up heb ik ook al genoeg, dus dat hoef ik niet echt te krijgen. Als ik toch iets zou moeten kiezen, zou ik waarschijnlijk voor juwelen gaan. En als de Kerstman dan toch geen budget zou hebben, dan zou ik gaan voor deze van Swarovski: 10. De kerstperiode is de periode van delen en liefde. Aan wie zou jij graag een shout-out doen en waarom?

Ik wil een shout out doen aan iedereen van jullie, die mijn blog leest. Bedankt voor het volgen van mijn blog en de toffe reacties! 

Ik tag bij deze ook iedereen van jullie, dus als jullie de tag zelf ook graag willen doen, go ahead! ;)

Liefs,

Laura

Geen opmerkingen:

Een reactie posten