donderdag 16 februari 2012

Trend alert: blauwe lipstick

Hey ladies,

Dat fashion designers alles willen doen om origineel uit de hoek te komen, werd wel duidelijk bij de modeshow van de Spaanse designer Fernando Lemoniez die op de fashion week in Madrid al zijn modellen liet paraderen met een smurfblauwe lipstick.De felblauwe lipstick steekt fel af in contrast met de grijze en zwarte kledij waarin de modellen gehuld zijn. Ik vind het nog wel iets hebben, zeker voor op een catwalk, maar zelf zou ik het niet dragen. Toch zijn er ook enkele sterren die de blauwe lipstick groen licht hebben gegeven. Iedereen kent waarschijnlijk wel de foto's van zangeres Ke$ha, die regelmatig met blauwe lippen in het openbaar verschijnt. 


Wat minder verwacht is dat ook Selena Gomez de blauwe lippen aandurfde. Zij verscheen namelijk in een blauwe gaga-like outfit op het verjaardagsfeest van gossipblogger Perez Hilton, bekend van zijn blog Perezhilton.com Deze zag er zo uit: Het was wel een verkleedfeestje, maar deze look staat haar super leuk vind ik! :) Wat vind jij van deze smurfenlippen? Cool of crazy? Zou je het ooit zelf dragen en voor welke gelegenheid? Er zijn niet veel merken die een blauwe lipstick op de markt brengen, dus hiervoor is het vooral zoeken online. Zo heb je bijvoorbeeld deze leuke, felblauwe lippenstift van Lime Crime.


De kleur heet No She Didn't! Het is een intense blauwe bubblegum kleur en zou er zo moeten uitzien als je hem op je lippen doet:Je kan hem hier vinden. Ze hebben ook nog verschillende andere felle kleurtjes, dus zeker leuk om er eens te kijken. Bovendien verkoopt Lime Crime ook andere leuke make-up. Als je een van hun productjes zou uitproberen, laat dan zeker je bevindingen weten. Ik ben zelf ook benieuwd! 

Wie geen geld wil verspillen aan een blauwe lippenstift, of hem gewoon niet online willen bestellen, kunnen natuurlijk ook altijd gebruik maken van een blauwe eye-liner. Let wel, deze zijn niet altijd even gezond, dus probeer niet te veel te gebruiken en ook niet te veel in te slikken. Good luck!

Liefs,

Laura


1 opmerking: