maandag 10 juni 2013

Review: Yves Rocher Les Plaisirs eau de toilette (perzik)

Hell yeah! I'm back! ;) De examens en scripties zijn allemaal achter de rug en ik heb eindelijk weer tijd om wat werk in mijn blog te steken. Een dagelijkse blogpost zal er jammer genoeg niet in zitten, zelfs niet in de vakantie. Ik ga namelijk deze zomervakantie werken als grabbelpasmonitor en ik heb bijna elke dag een activiteit. Anyway, ik zal in elk geval proberen om minstens één (en liefst meer) blogpost per week te doen. 

Vandaag heb ik een review voor jullie klaar, nu ja eigenlijk eerder een aanbeveling. Het gaat om de Les Plaisirs eau de toilette lijn van Yves Rocher. Overlaatst was ik aan het winkelen en ik ben best wel verslaafd aan het kopen van parfum. Ik ruik graag goed, en wissel mijn geurtjes ook graag af. Daarom was dit klein fleisje eigenlijk ideaal, aangezien ik anders mijn grote flessen parfum nooit leeg krijg. Er bestaan heel veel verschillende frisse geurtjes in dit soort parfum, zoals aardbei, framboos, braambessen, vanille, mango, rode vruchten en kokos. Althans, op de website. Ik kan mij niet herinneren dat de winkel die ik bezocht alle geurtjes had. De winkel in Wijnegem Shopping Center is wel maar een kleine winkel, dus misschien hebben ze niet heel het assortiment. Zelf koos ik voor perzik, omdat ik vond dat deze lekker zoet rook, maar zonder zo'n overdreven plakkerige snoepjesgeur met zich mee te brengen. Lekker fris en zomers. 


Wat ik ook geweldig vind aan deze flesjes is dat ze zo klein zijn. Ze bevatten 20 ml parfum. Dit maakt ze enorm handig om mee te nemen. Deze zit standaard in mijn handtas, zodat ik mezelf steeds kan opfrissen doorheen de dag. Je weet nooit wie je onverwacht tegenkomt... en het is ook heel gemakkelijk als je doorheen de dag je parfum een beetje kan bij spuiten als het al wat vervaagd is. Ik heb het flesje even naast een labello gelegd, zodat jullie ongeveer kunnen inschatten hoe groot het is. Zoals jullie kunnen zien: een niet al te groot en handig flesje. 


Het design van het flesje is heel gewoontjes: een gewoon rond glazen flesje en een plastic dop in een leuk kleurtje. Simpel en handig, meer moet dat niet zijn. 

Ik ben in elk geval grote fan van deze geurtjes en ga er zeker nog eentje (of meerdere) bijkopen. Ze zijn echt super handig en ruiken heerlijk. De geur blijven natuurlijk niet de hele dag goed. Ze blijven een drietal uur goed ruiken, daarna moet je wel weer even bij spritsen, maar dat heb je normaal bij andere parfum ook wel. Deze leuke eau de toilette kost €3,50 per stuk en is normaal te vinden in elke Yves Rocher winkel. 

Wat is jou favoriete parfum? Heb jij al een van deze leuke geurtjes uitgeprobeerd? Wat vind je er van? :)

Liefs,

Laura

2 opmerkingen:

  1. Inderdaad heel handig die kleine flesjes, alleen lijk je wel een wandelend snoepje als je ze allemaal hebt uitgeprobeerd in de winkel! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik verzamel die! :p in de YR van Mechelen kennen ze mij daar al... Als er een LE is dan heb ik het geweten :p I love smelling like fruit!

    BeantwoordenVerwijderen