dinsdag 1 oktober 2013

Winnaars 'idol inspired' make-up wedstrijd

Hey allemaal,

Finally, het is zo ver: het moment om de winnaars van de make-up wedstrijd bekend te maken. En ik moet zeggen dat dit allesbehalve een gemakkelijke keuze was. Daarom wil ik ook eerst en vooral iedereen die mee gedaan heeft bedanken. Super leuk dat jullie mee deden en iedereen heeft enorm zijn best gedaan om een leuke look te creëren. 

And now, without further ado: De winnaars! 

Winnaar met de meeste facebook likes: 

Nina Standaert was overduidelijk de winnaar met de meeste facebook-likes. Ze sleepte maar liefst 50 likes in de wacht, 11 likes meer dan haar opvolgster. Ze heeft dan ook ongelofelijk haar best gedaan met deze mooie recreatie van de look van de prachtige Lady Morgana uit de serie Merlin. Nina, je hebt dit prijzenpakket zeker en vast verdiend! Proficiat! 


Winnaar die ik heb gekozen:

Zelf een winnaar kiezen was echter niet zo simpel. Alle looks waren namelijk erg leuk, en ook goed uitgevoerd. Ik ben dus voor mezelf dus een aantal belangrijke factoren tegenover elkaar afgewogen en ik heb uiteindelijk beslist dat Kristien Keersmaeckers de winnaar is geworden met haar Talia Joy geïnspireerde look. Ze heeft niet alleen de look erg mooi uitgewerkt, maar ook haar motivatie en inspiratie voor deze look spraken mij erg aan. Met deze look heeft ze een mooi eerbetoon gemaakt aan Talia, door niet zomaar een look te recreëren, maar echt een geïnspireerde look van haar te maken. Knap gedaan, Kristien! 


De winnaars zullen nog persoonlijk mailtje krijgen van met de nodige informatie. 

Nogmaals bedankt aan iedereen om mee te doen. Hopelijk vonden jullie het leuk om aan deze wedstrijd mee te doen. Ik ben zeker van plan om nog wedstrijden te doen, dus hopelijk doen jullie dan weer mee. 

Liefs,

Laura

Geen opmerkingen:

Een reactie posten