vrijdag 3 januari 2014

Gelukkig nieuwjaar!


Een beetje laat, maar beter laat dan nooit! Ik wil jullie een geweldig 2014 toewensen, waarin al jullie dromen mogen uitkomen! Hopelijk was 2013 voor jullie een tof jaar, maar ik wens jullie toe dat 2014 nog beter zal worden. Ik wens jullie een jaar vol toffe momenten, waarin je af en toe ook eens echt tijd kan nemen voor jezelf en dingen te doen die je echt leuk vind. Geniet ervan, samen met de mensen die je liefhebt en koester alle momenten. 

Verder wil ik jullie als followers ook bedanken voor jullie steun en reacties die ik in 2013 gekregen heb. Ik weet dat ik niet zo vaak meer geblogd heb, sinds het begin van het schooljaar. De lerarenopleiding bleek een stuk hectischer en arbeidsintensiever dan verwacht. Ik moet erg veel tijd steken in het studeren, maken van opdrachten en uiteraard ook het voorbereiden van lessen. Dit is jammer genoeg ten koste gegaan van mijn blog. Dit vind ik best wel jammer, maar schoolwerk moet natuurlijk wel voor gaan. Ik wil daarom ook realistisch en eerlijk zijn en niet als "new years resolution" zeggen dat ik dit jaar meer ga bloggen. Als ik eerlijk ben, denk ik dat ik daar erg weinig tijd voor ga kunnen vrijmaken. Ik heb namelijk drie erg drukke stages voor de boeg. Uiteraard wil dit niet zeggen dat ik compleet van de aardbol zal verdwijnen. Indien ik er de tijd en de zin voor vind, zullen jullie zeker wel een blogpostje kunnen meepikken op deze pagina. Verder zal ik ook proberen op mijn Facebook pagina af en toe wat kleine tips en video's te posten die ik leuk vind. De liefhebbers kunnen mijn persoonlijk leven ook wat volgen via instagram

Ik ben jullie in elk geval erg dankbaar dat jullie mij blijven steunen in deze drukke tijden en dat jullie toch mijn blog blijven volgen. Jullie verdienen echt allemaal een super 2014 ! 

Heel veel liefs,

Laura

Geen opmerkingen:

Een reactie posten