maandag 27 februari 2012

Review & swatches: Essence Nail Colour³

Hey ladies,

Essence bracht een tijdje geleden enkele nieuwe lakjes op de markt en toen ik een prijs ging kiezen voor de give away, kon ik het toch niet laten er enkele mee te nemen om uit te proberen. De lakjes noemen colour³, omdat je 3 opties hebt: je kan de twee lakjes elk apart dragen en bovendien ook combineren. Ik vind het echter eigenlijk eerder duo-lakjes, omdat je de glitterlakjes op zich niet echt alleen kan dragen. Daar zijn ze iets te licht voor. Ze zijn wel schitterend als je ze over een ander kleurtje draagt! 

Dit zijn de drie kleurtjes die in mijn winkelmandje belandden: 


midnight date + city that never sleeps 
kiss on top of the rock + dancing in the streets
shopping trip in soho + party all night long 



Midnight date is een prachtige royal blue kleur, met een blauwe shimmer in. Ik hou erg van blauw, dus ik vind het een prachtige kleur! De lakjes drogen ook vrij snel, dus je kan de glittertopcoat er snel overheen aanbrengen. 


City that never sleeps is de kleur aan de andere kant van het lakje. Het is een blauw-paarse kleur met chuncky groene glitters in. Het was vrij moeilijk om de kleurtjes op camera te krijgen, maar hopelijk zien jullie toch duidelijk genoeg het effect van de nagellak. Deze kleur is trouwens ook prachtig met andere base coats, vooral met zwart! 



Kiss on top of the rock is een mooie felrode nagellak. Er zijn wel meerdere merken die dit soort kleur op de markt brengen, maar dat maakt de kleur uiteraard niet minder mooi. Deze kleur is ideaal voor een chique feestje of een gezellige avondje uit met je vriend of wat vriendinnen. 



Dancing in the streets is de topcoat die bij de rode kleur hoort. Het is een oranje glittery topcoat, met gouden, gele en oranje glittertjes. Op de foto zie je hem niet goed, maar de kleur is erg leuk! Hij is erg subtiel, maar dat maakt hem juist erg mooi. Als je voor een iets heviger effect wil gaan, kan je er ook voor kiezen twee laagjes aan te brengen. Dit kleurtje staat ook mooi bij andere kleuren lakjes, zoals bijvoorbeeld geel. Het is een ideale kleur voor vrolijke, zonnige dagen! 


De laatste kleur is Shopping trip in soho. Het is een leuke barbie-snoepjesroze kleur, opnieuw erg geschikt voor een zonnige dag of voor een leuk dagje uit. 


Ook hier is een leuk glitterlakje bij, om er overheen te doen. Deze kleur heet Party all night long. Het is een fuchsiaroze nagellak, met paarse glittertjes in. Opnieuw is het niet erg goed zichtbaar op de camera, waarvoor mijn excuses. Party all night long maakt Shopping trip in soho iets donkerder en opnieuw zijn de glittertjes vrij subtiel. De naam is perfect gekozen, want het is inderdaad een leuke kleur om mee uit te gaan! Ook deze kleur is leuk met andere kleurtjes er onder. Je kan ook alle lakjes onderling proberen te matchen, dus dat is erg leuk! 

De Essence Nail Colour³ nagellakjes zijn verkrijgbaar in verschillende winkels, zoals het Kruidvat en ze zijn €2,79 per stuk. Dit is zeker een mooie prijs-kwaliteitsverhouding. Misschien dat ik de andere kleurtjes ook nog wel ga halen, want ik ben zeker fan! Ze lakken ook erg fijn. In het begin is het even wennen, omdat je nog met een tweede lakje aan hetzelfde stokje zit, maar dit vergroot juist de grip. Je kan het gebruiken als een soort pen. Het borsteltje verdeelt de nagellak ook mooi gelijkmatig over je nagels. Zeker de moeite waard om eens te proberen! 

Liefs,

Laura

4 opmerkingen:

  1. Die blauwe heb ik op het oog! Maar ik heb ze jammer nog niet in mijn vaste Kruidvat zien liggen... blijven hopen dus :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb ook 03 Kiss on top of the rocks. Ik ben ook helemaal fan van Essence. Eigenlijk zowat iedere nagellak! =D

    Als je van die effect coats leuk vind zou ik je aanraden eens een effect topper te proberen. Zijn ook leuk. Essence heeft er ook, maar niet iedere Kruidvat heeft 2 of anderhalve schappen van Essence. En in dat extra schap zit net de nail art.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, die nail effects zijn ook super. Ik kreeg er eentje van de moeder van mijn vriend voor kerstmis, echt super leuk. Ga er zeker meer van halen. ^^

      Verwijderen