zondag 3 juni 2012

Preview: Catrice Coolibri LE

Hey allemaal,

Catrice komt deze zomer uit met een nieuwe prachtige en kleurrijke collectie, met de naam Coolibri. De lijn zal gebaseerd zijn op de prachtige kolibrie, een van de mooiste vogels in de Amazone. De adembenemende kleuren van de kolibrie waren de inspiratie voor een collectie vol adembenemende kleuren, met verrassende maar harmonieuze kleurcontrasten. Zonnig geel, rijk groen, koel turquoise-blauw, warm oranje-rood, en fris roze rood nemen je helemaal mee naar de Amazone. Ideaal voor in de zomer dus. 



De collectie bevat opnieuw enkele super leuke productjes, waarvan ik er zeker enkele wil aanschaffen. Ook de prijzen zijn, zoals we dat van Catrice gewend zijn, niet duur. 

Eye Shadow Pen

De Eye shadow pens zijn beschikbaar in vier goed gepigmenteerde kleuren en zouden langdurig moeten blijven zitten. De lichte metallic glans doet denken aan hoe het zonlicht wordt weerkaatst op de veren van de kolibrie. Dankzij de penvorm zijn ze erg gemakkelijk aan te brengen op het ooglid. Ik ben alvast benieuwd om ze uit te proberen. 


01 Precious Nectar, 02 Birds Flying High, 03 Virgin Forest, 04 Exotica

Golden Glow, Eye Liner

Fonkelende zonnestralen door het bladerdek. Hierop werd deze liner geïnspireerd. De gouden kleur geeft een speciale zomerse touch aan je look. Hij is ook ideaal voor een feestje. De vloeibare textruur bevat kleine glanspigmenten. Een lijntje op je ooglid zou voldoende moeten zijn voor een intense expressie. 


01 Precious Nectar

Nectar Gloss

Ook in deze collectie zitten weer een aantal leuke lipglosjes. De gloss heeft een wet look, die een mooie glans geeft aan je lippen. Ze maken je lippen zacht met een zachte semi-doorzichtige textuur in subtiele tinten. We moeten dus geen enorme pigmentatie verwachten, maar eerder zachte kleurtjes, die je lippen een zachte glans geven, of die je goed over een lipstick kan dragen. Ik kijk vooral uit naar de kleurtjes gorgeous blossom en exotic. 


01 Birds fly high, 02 Feathery Pink, 03 Gorgeous blossom, 04 Exotic 

Colour refreshing lip balm

De zon kan ook schadelijk zijn voor je lippen en daarom is het belangrijk je lippen goed te hydrateren. Verwen ze daarom met deze leuke lipbalsem met een subtiele roze kleur. De lippenbalsem reageert op de pH-waarde van je lippen, zodat ze goed verzorgd worden. Bovendien geeft de kleur je lippen een zachte en frisse look. 


Jelly Cheek Tint

Dankzij de licht vloeibare gelachtige textuur kan je zelf de kleurintensiteit bepalen en leuke accenten aanbrengen op je gezicht. Maar deze Jelly Tint kan je net zo goed gebruiken om je lippen een licht rode rode tint te geven. Hij is ideaal om een gradient effect mee te creëren. De tint kan je gemakkelijk gewoon met je vingers aanbrengen. 


Ultimate Nail Laquer 

Ook enkele nagellakjes konden niet ontbreken in deze collectie. De zomerse, exotische kleuren fleuren elke look meteen op. Ik ben zelf erg fan van de catrice nagellakjes, dus ik wil er zeker enkele proberen. 


01 Birds flying high, 02 Twist of lemon, 03 Abloom, 04 Exotic, 05 Virgin Forest 


De collectie is al uit in Duitsland, maar hier zal hij pas in juli en augustus te koop zijn. Ik kijk er in elk geval al wel naar uit! Welke productjes vind jij het leukst?

Liefs,

Laura 







1 opmerking:

  1. Hmm ik ga zeker de Jelly cheek tint is uitproberen! en de nagellakkleurtjes vind ik ook heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen