maandag 9 juni 2014

How to: zomerse nailart met roosjes

Hoi allemaal,

Jawel, I'm alive! :D Ik weet het, het is enorm lang geleden dat ik nog eens geblogd heb. Tijdens de vakantie ga ik proberen terug meer blogs te schrijven. Momenteel zit ik met examens en als ontspanning hield ik mezelf vandaag bezig met mijn nagels. Ideaal als korte pauzemomentjes. En toen dacht ik bij mezelf: waarom dit meteen niet in een leuke tutorial-blog gieten?! En voilà! Het is een gemakkelijke nailart, ideaal voor zomer. Je hoeft bovendien niet dezelfde kleurtjes te nemen die ik koos. Je kan eindeloos variëren. Wil je ook graag leuke nagels voor de zomer? Lees dan zeker verder!

BenodigdhedenVoor deze nailart heb je nodig:

- set dotting tools in verschillende maten. De mijne komen van EBay
- roze nagellak in twee tinten, de mijne zijn Catrice Ultimate Nudes 090 Karl says très chic en 050 Moulin Rouge light
- groene nagellak, de mijne is Angelica 17 Genious
- accentnagellak in een kleur naar keuze, ik koos voor Barry M Gelly Hi Shine, 317 Greenberry
- top- en basecoat 

Stap 1: base Breng een basecoat aan op je nagels om deze te beschermen en lak je nagels in de donkerroze kleur. Kies één accentnagel, waarop je jouw zelfgekozen kleur aanbrengt. Breng één of twee laagjes van de nagellak aan, zodat de nagellak niet meer doorschijnt. 

Stap 2: basis voor de roosjes 
Op de accentnagel gaan we de roosjes aanbrengen. Zorg er eerst voor dat je nagellak goed droog is! Deze roosjes beginnen we door het tekenen van roze vlekjes. Neem de donkerroze nagellak en een dotting tool met een dikke kop. Breng hiermee roze vlekjes aan op de accentnagel. 


De andere nagels kan je zo laten, of hier kan je ook een simpele nailart op aanbrengen: french tip, streepjes, polka dots,... Ik koos voor een halve cirkel met dots. 


Stap 3: roosjes afwerken Om van de donkerroze vlekjes roosjes te maken, neem je de lichtroze nagellak en een dotting tool met een heel fijne punt. Op de vlekjes teken je kleine vlekjes en lijntjes, zodat je rozenblaadjes creëert. Daarna neem je de groene kleur en maak je blaadjes vast aan de roosjes. Dit geeft het geheel meer kleur. Laat alles heel goed drogen en breng daarna een topcoat aan. 

Het resultaat:  Hopelijk vonden jullie deze tutorial leuk! Laat zeker je mening weten in de reacties. Heb je de deze look ook eens uitgeprobeerd? Deel dan het resultaat op instagram of twitter @LauraDeBij ! ;) 

Veel liefs,

Laura 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten