woensdag 20 maart 2013

National Glamour Day & Night op 23 maart '13

Hou je van shoppen en ben je zaterdag vrij? Dan heb ik een heel interessante tip voor jou! Zaterdag 23 maart is het namelijk de 9de editie van de National Glamour Day & Night. Dat wil je echt niet missen. Je kan namelijk genieten van 20% korting in meer dan 3100 verschillende winkels in België en Nederland, zoals H&M, Superdry, Sacha, Mexx, Only, Rituals, The Body Shop, Esprit, Vero Moda, Forever 21, Mango, en nog zoveel meer. 


Hoe werkt het? Héél simpel! Het enige wat je moet doen is als een gek naar de krantenwinkel sprinten en je een exemplaar van Glamour magazine aanschaffen. Dit steek je gewoon zaterdag in je handtas als je gaat Shoppen. Op vertoon van je tijdschrift krijg je in veel winkels 20% korting. Zalig toch? Alle deelnemende winkels en voorwaarden vind je hier

Glamour kost €2,99. Persoonlijk vind ik dat wel een mooie deal voor al die korting. Ga jij je zaterdag wagen aan een shopping spree? Ik ga in elk geval wel eens een kijkje nemen en zien of ik niets leuks zie hangen. Voor diegenen die dit ook van plan zijn, veel plezier ! ;)

Liefs,

Laura 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten