vrijdag 29 maart 2013

Jewelry Haul Jewelryz.nl + GIVE AWAY !

Een tijdje geleden ontdekte ik de site jewelryz.nl een website boordevol leuke en betaalbare juweeltjes en andere accesoires. In deze blogpost wil ik met jullie delen wat ik gekocht heb en blijf zeker doorlezen tot op het einde, want ik geef ook enkele leuke juweeltjes weg. ;)

The Haul


Turquoise oorstekers - € 4,95

Als eerste kocht ik dit paar turquoise oorstekers. Ik vind ze prachtig! Ze staan erg elegant en de kleur is ideaal voor de zomer. Ik kon ze niet meer vinden op de website. Vermoedelijk zijn ze (tijdelijk uitverkocht). Tip: gewoon regelmatig de website eens checken want dingen verkopen snel uit, maar komen ook redelijk snel weer binnen. Deze waren € 4,95. Pyramid oorstekers - € 6,95

Ook dit paar oorstekers moest in mijn winkelmandje! Ik zocht al een tijdje zulke "tribal" oorbellen en echt... I'm in love. Sinds deze in mijn brievenbus staken heb ik ze bijna elke dag gedragen. Ik vind ze echt super mooi. Ze zijn bovendien  ook niet te zwaar, zodat ze niet uitzakken in je oor, zoals sommige andere oorbellen wel doen. Love, love love. Deze oorbellen vind je hier!Wings oorstekers - € 2,95

And yes, nog een paar oorstekers. In deze ben ik echter een beetje teleurgesteld. Ze zijn mooi, daar niet van. Ik vind het alleen jammer dat het twee rechter vleugels zijn. Het lijkt mij logischer dat je twee tegenovergestelde vleugels draagt? In elk geval, dat had ik veel mooier gevonden. Anyway, ze waren niet duur, dus no big deal. Colour necklace - € 5,95

Tot slot kocht ik ook nog deze ketting. Zoiets vind ik altijd cool bij iemand anders,  maar ik durfde het tot hiertoe nog niet bij mezelf proberen. Uiteindelijk heb ik toch de stap gezet. Ik vond de kleurtjes heel tof voor de zomer. Het is een korte ketting, dus hij gaat ook perfect bij topjes. Wat vinden jullie? Like? 


WIN ! WIN ! WIN !

En nu het moment waar jullie allemaal op zaten te wachten: de give-away! ;) First of all: wat kan je winnen? Ik geef twee juweeltjes weg. Het eerste is een super schattige vosjesring van Jewelryz.nl en het tweede juweeltje heb ik zelf gemaakt (bekijk mijn juweeltjes op Facebook: Lolita Jewelry) Het zijn oorbelletjes met vogeltjes en roosjes. Hopelijk vinden jullie ze mooi! Wat moet je doen om kans te maken? 

1. Je moet fan zijn van de Lipsticks & Ladybirds Facebookpagina (vergeet niet "weergeven in nieuwsoverzicht" aan te klikken)
2. Laat een reactie achter op deze blogpost, met jouw favoriete dier. (lukt dit niet, laat mij dit dan even weten via mijn facebook pagina)

Om extra kans te maken kan je ook:

- Mijn blog volgen op bloglovin' (pretty please? ^^) en dit bericht liken
- Fan worden van mijn juwelenpagina op facebook (klik hier!
- Deze give away promoten via een leuke tweet (be crative!). Kopieer de link van deze blogpost zeker in je tweet en vergeet mijn twitter niet te vermelden @LauraDeBij zodat ik kan zien wat je tweette ! 

Laat me weten wat je nog eventueel extra hebt gedaan. ;) 

De give away eindigt op zondag 14 april om 20 uur. De winnaar wordt bekend gemaakt op mijn facebook pagina. Heel veel succes allemaal! ;)

Liefs,

Laura 
3 opmerkingen:

 1. Mijn favoriete dier is een Franse Bulldog! Ik ben helemaal hoteldebotel van onze Binkie, die we uit het asiel hebben. Het is zo'n lieverd!!!
  Groetjes Anita Diepeveen (a.tuuk@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh, totaly fan van de vosjesring! En mijn favoriete dier is simpelweg een kat, aangezien ik de coolste kat ooit heb, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. natasja kroneman2 april 2013 om 11:19

  mijn favo dier is een uil, vind ze zeer indrukwekkend...like en share op facebook en like op bloglovin...super leuke aktie....XX

  BeantwoordenVerwijderen