woensdag 6 maart 2013

You better shade up ! - Sunglass inspiration

De zon heeft ons de laatste dagen eindelijk nog eens verblijd met haar aanwezigheid. *yay* Ik denk dat we dat allemaal wel nodig hadden, eindelijk nog eens zon voelen op onze huid. Vitamine D, ftw! En met zonnig weer is je zonnebril natuurlijk je beste vriend. Het is niet alleen een leuk accessoire  het is ook belangrijk om je ogen te beschermen, ook al schijnt de zon nog niet zo fel. Bovendien heeft een zonnebril nog een extra pluspuntje: je hebt veel minder de neiging om te fronsen als je een zonnebril draagt. En minder fronsen betekend... inderdaad, minder rimpels! Redenen te meer om een aantal leuke zonnebrillen in je bezit te hebben. 


Square Sunglasses Taupe/Gold - Forever21

Zonnebrillen zijn er in alle mogelijke maten, vormen en kleuren. Keuze in overvloed. Als je op zoek gaat naar een zonnebril kan je best een aantal modelletjes passen, om zo te kijken of de zonnebril goed bij de vorm van je gezicht past. Het is ook altijd leuk om een aantal verschillende brilletjes te hebben, zodat je ze kan mixen en matchen met de outfits die je draagt. Om jullie te inspireren, heb ik alvast enkele leuke modelletjes uitgezocht. 


1. Giraffe print zonnebril - H&M
2. Vintage Jean Piere Lamy striped frame sunglasses - American Apparel
3. Swallow Trim round sunglasses - Topshop
4. Kaki zonnebril - H&M
5. Tyedye glitter sunglasses - Topshop
6. Steampunk circle flip up django - ZeroUV
7. Punk metal spikes and studs Wayfarer sunglasses - Ebay
8. White frame pilot sunglasses - New Look

Waar je zeker op moet letten bij het kopen van een zonnebril is de UV-bescherming. Het heeft natuurlijk geen zin om een zonnebril te kopen die je ogen niet beschermd. Die staat wel leuk, maar heeft verder weinig functie. Kijk dus altijd even op het etiketje van de zonnebril, voor je hem aankoopt. Soms hebben zonnebrillen met UV-bescherming ook een speciaal stickertje, waar op staat dat ze beschermend zijn. Als je echt een degelijke zonnebril wilt, kan je natuurlijk altijd naar een optieker gaan. Zij zullen je zeker kunnen helpen met het vinden van een leuk modelletje, dat goed bij je past. Je betaalt dan wel wat meer, maar een degelijke zonnebril gaat erg lang mee. 


Le me, enjoying the sunshine

Veel plezier met het uitzoeken van een leuke zonnebril en geniet nog van de zon! ;) Heb jij een leuke zonnebril gevonden? Aarzel dan niet om jouw find te delen met de rest! 

Liefs,

Laura 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten