maandag 23 april 2012

Easy glamour nails

Moet je naar een feestje en wil je eens iets anders met je nagels doen, zonder er al te veel tijd en moeite aan te besteden? Dan is dit een look voor jou! Het is erg gemakkelijk en neemt bovendien niet veel tijd in beslag. 

Stap voor stap 

Stap 1: Begin met het aanbrengen van een base coat op je nagels, bij voorkeur eentje met een licht witte schijn. Je krijgt het beste effect als je twee laagjes over elkaar aanbrengt, zodat hij iets witter is, zonder toch compleet je nagels wit te maken. Ik gebruik de base coat van HEMA. 


Stap 2: Gebruik een make-up sponsje en dep een eerste laagje nagellak op je nagels, zodat ongeveer 2/3 van je nagel bedekt. Je kan uiteraard kiezen welk kleurtje je gebruikt, maar ik gebruik hier 780 Welcome To Rosywood, van Catrice. Stap 3: Als het vorige laagje goed gedroogd is, ga er dan nogmaals overheen met dezelfde kleur, maar bedek nu slechts 1/3 van je nagel. 


Stap 4: Wacht opnieuw tot het vorige laagje gedroogd is en bedek daarna met het kwastje van je nagellak enkel de toppen van je nagels. 


Stap  5: Werk de look af met een top coat. Je kan natuurlijk een gewone topcoat gebruiken, maar om de look nog een extra glamour touch te geven, kan je ook voor een glitter top coat kiezen. Zelf koos ik voor 72 Time For Romance, van Essence. Ik vind deze bijzonder leuk, omdat er ook grote glitters tussen zitten.  


Het resultaat: 

Binnen een mum van tijd heb je deze leuke, maar toch stijlvolle nagels gecreëerd en ben je helemaal ready to party! Natuurlijk beslis jij zelf welk kleurtje jouw nagels aannemen. ;)

Snel, simpel en toch très chique. Wat wil een mens nog meer? Wat vind jij van deze look? Laat het me weten als je hem zelf uitprobeert! 

Liefs,

Laura

2 opmerkingen: