donderdag 19 april 2012

My little pony serie ~ Fluttershy

Het is weeral een tijdje geleden dat ik nog een my little pony geïnspireerde make-up look heb gedaan, maar nu het op school wat minder druk is, kan ik me weer volop uitleven. Bekijk ook zeker de vorige twee looks, van Applejack en Rainbowdash ! 

De look van vandaag is geïnspireerd op Fluttershy, de verlegen pegasuspony die erg graag met andere dieren bezig is. Zij is mijn favoriet. Ik vind haar echt enorm schattig! Voor deze look koos ik dan ook voor heel zachte kleuren, namelijk lichtgeel en lichtroze.Ik bracht eerst het geel aan over mijn volledige ooglid en onder mijn oog. Daarna creëerde ik een gradient effect met een lichtroze kleur. Een paar lange nepwimpers en een nepdiamantje maken de look helemaal compleet. Ik heb ook blauwe lenzen gebruikt, omdat fluttershy ook blauwe ogen heeft. Het geeft de look wel iets speciaals vind ik. 
Wat vinden jullie van deze look? Zonder de wimpers, de lenzen en het diamantje is het voor mij alvast de ideale zomerlook! Blijf zeker ook mijn blog volgen voor de rest van de serie en nog meer andere beauty blogs. :)

Liefs,

Laura 

2 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Ik ga ze allemaal doen, maar ik moet enkel de tijd vinden om ze te maken. ;) Heb nu examens enzo :)

      Verwijderen