donderdag 15 november 2012

Unboxing: Bestelling bij BH cosmetics

Een tijdje geleden plaatste ik voor het eerst een bestelling op de website van BH cosmetics, een Amerikaans low budget beautymerk. Gisteren kwam mijn pakje aan met de post, tamelijk snel toch, iets meer als een week, terwijl dat er op de website stond dat het minstens twee weken zou duren. Achja, fijn toch om het al eerder te krijgen dan je verwacht? 


The box! Tamelijk groot, aangezien ik twee paletten bestelde.


That magical moment when you open it up... 

De verpakking van de producten was vrij sober. Bij de meeste make-up merken krijg je jouw spulletjes toegestuurd in een leuk verpakkingspapiertje, of iets dergelijks, maar dat was BH cosmetics niet het geval. De doos zat gewoon vol met bruin papier. I guess that's what you get for going low budget, right? Maar ik vind het ook niet erg, het is tenslotte maar de verpakking van je make-up, en dat is tenslotte waar het om draait, toch? Alles zat in elk geval goed en veilig ingepakt, wat er voor zorgt dat de make-up niet beschadigd, en dat is toch ook heel belangrijk vind ik. En nu hoor ik jullie al denken: ja ja, maar wat heb je dan besteld? Hier een opsomming van de dingetjes die ik aan mijn make-up stash kan toevoegen: 


120 color eyeshadow palette, 3de editie

Omdat je nooit genoeg kleurtjes kan hebben. Plus het was gewoon erg cheap. Komaan, $21 voor 120 oogschaduwkleurtjes? Daar kan je niet voor sukkelen. Bovendien weet ik dat zo'n pallet erg handig kan zijn. Je kan er enorm veel verschillende looks mee creëren, maar toch neemt het niet heel veel plaats in in bijvoorbeeld je reiskoffer of een make-upkoffer, omdat het pallet bestaat uit twee laagjes met kleurtjes boven elkaar. Ik bezit bovendien ook al de eerste editie van een soortgelijk pallet, dus over de kwaliteit van de oogschaduw ben ik ook heel tevreden. 
10 color professional blush palette

Ik draag erg graag blush, maar ik vind het soms irritant om allemaal losse blushes mee op vakantie te nemen. Daarom leek mij dit blushpalette wel erg handig. Je hebt tien leuke kleurtjes, en al wat je mee hoeft te nemen is dit pallet, dus je moet niet meer met losse blushes liggen werken. Uiteraard hou ik ook wel van mijn losse blushes, maar die zijn eerder voor thuis, of voor als ik eens een weekendje of zo weg ga. Dan neem ik gewoon één of twee geschikte kleurtjes mee. Maar als je een langere periode weg wil, heb je behoefte aan wat meer keuze, daarom wou ik dit blush palette zeker eens proberen. $14 vond ik ook zeker niet overdreven duur voor tien leuke kleuren. 


Lipglosjes in de kleuren peace, Love & Mod, Plain Jane en Girls Night Out

Ik ben eerder een lipgloss persoon, dan een lipstick persoon. Ik heb tamelijjk dunne lippen en sterk afgelijnde lipstick laat mijn lippen niet echt tot hun recht komen. Natuurlijk draag ik wel lipstick, maar redelijk zelden, enkel voor feestjes of zo. Door de week doe ik meestal gewoon lipgloss op mijn lippen en ik heb dan ook wel een hele stash aan kleurtjes. Toch vond ik deze kleuren wel de moeite om eens uit te proberen. De lipglosjes kostten $ 3,50 per stuk. 


Eye Crayon in de kleur Huntress

Ik denk dat je deze een beetje kan vergelijken met de NYX jumbo eye pencils en deze vind ik erg fijn om als basis voor mijn oogschaduw te gebruiken. Ik wou er ook wel eentje van BH Cosmetics proberen, dus ik koos voor dit mooie bosgroen met de naam Huntress. Klinkt mooi toch? In elk geval kostte dit Eye Crayon ook maar $3,50 wat het wel de moeite maakt om het eens uit te proberen. Waterproof Lip Liner in de kleur Earth

Op die zeldzame momenten dat ik toch lipstick draag, dan draag ik liefst een lipliner daar onder. Deze helpt mij om mijn dunne lippen beter af te lijnen, waardoor ze mooier tot hun recht komen. Omdat ik nog geen lipliner in een iets neutralere kleur had, besloot ik voor $ 2,95 ook nog deze aan mijn winkelmandje toe te voegen. 

Ik ben erg benieuwd om al deze producten uit te testen. Als je graag een review van een van deze producten wil zien, laat het mij dan zeker weten!

Liefs,

Laura 

2 opmerkingen:

 1. Hoeveel verzendkosten heb je toen destijds betaald?

  Groetjes jasmijn

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat was toen een actie: gratis verzendkosten bij een bestelling vanaf 50 dollar. :) En omdat ik dan toch al een palette wou bestellen, heb ik ook nog maar wat andere spulletjes besteld. Je moet je maar eens subscriben op hun nieuwsbrief, want ze hebben regelmatig acties en kortingen.

   Verwijderen