woensdag 9 mei 2012

China Glaze haul!

Ik was al een hele tijd op zoek naar een winkel waar ik lakjes van China Glaze kon kopen. Ik weet dat je ze gemakkelijk online kan bestellen, maar ik shop liever "live", if you know what I mean. ;) Maar een tijdje geleden ontdekte ik via een andere beautyblog dat je gewoonweg Chinaglaze lakjes in Antwerpen kan kopen... Hoe zalig is dat! Nagelstudio Nail National (Nationalestraat 41) heeft namelijk een heel rek met China Glaze lakjes staan. Ze verkopen de seizoenscollecties én een groot deel van de vaste collectie. Can I get a whoop whoop ?! China Glaze is over het algemeen niet al te duur (€9,95 per flesje), zeker niet voor de geweldige kwaliteit die het merk te bieden heeft. De nagellak brengt over het algemeen pérfect aan, droogt heel snel en blijft ook lang op je nagels zitten. Daarnaast zijn de kleuren die ze aanbieden ook heel erg leuk! De moeite dus! 


DUS! Ik shopte drie kleurtjes. Maar drie, ik weet het, maar ik werd lichtjes overdonderd door het grote aanbod. Kiezen was echt moeilijk! Uiteindelijk ging ik naar huis met deze geweldige lakjes: 


007 Coral Star  -  223 Sexy Silhouette -  601 Lubu heels 

Coral Star 


Coral Star is een koraalkleurig lakje, met een hele mooie shine. Hij ziet er heel erg zomers en vrolijk uit. Toen ik het kleurtje op mijn nagels deed, dacht ik echt: yeeeeesssss! Ik was namelijk al lang naar zo'n exact kleurtje op zoek. Nu heb ik eindelijk dé perfecte koraalkleur gevonden. Bovendien brengen de China Glaze lakjes heel gemakkelijk aan en verdelen ze mooi over de hele nagel zonder strepen achter te laten. Kwaliteit is het zeker. 
Sexy Silhouette


Sexy Silhouette is een prachtige hotpink-fuchsia kleur, met opnieuw een heel mooie shine finish. De kleur is inderdaad heel vrouwelijk en sexy, maar ik vind hem bovendien ook perfect voor de zomer. Het is een heel fris en fel kleurtje, dat je outfit meteen extra opfleurt. 


Lubu HeelsLubu heels, de naam zegt het zelf al: het is een nagellak gebaseerd op de iconische zwarte Louboutin schoenen met de kenmerkende rode zool. Het is dan ook een zwart lakje, dat vol met rode glitters zit. Schitterend! Het enige nadeel van dit lakje is dat hij minder goed dekt dan de andere twee die ik kocht. Je hebt toch wel een drietal laagjes nodig, voor een goede dekking. Op dat klein puntje van kritiek na, vind ik de kleur echt super. De glitters geven een mooie rode schijn aan de zwarte nagellak. Wauw! Nog even een close-up van dit lakje, zodat jullie het effect goed kunnen zien. Leuk niet? 


Voor alle China Glaze fans zou ik dus zeggen: op naar Antwerpen! Bezit jij lakjes van China Glaze? Wat is je favoriet? Welke kleuren moet ik zeker nog uitproberen? 

Liefs,

Laura 


1 opmerking:

  1. Nog nooit gezien, maar die laatste ziet er echt heel leuk uit! Jammer dat die bij mij in Leuven niet verkocht worden anders was ik die ook zeker gaan halen :D

    BeantwoordenVerwijderen