maandag 7 mei 2012

Essence lanceert parfumlijn

Vanaf juni kunnen we in het Essence rek ook de nieuwe geurlijn van het merk vinden. Essence komt namelijk op de markt met haar eerste parfumlijn. Deze bestaat uit 6 nieuwe geurtjes, die aangepast zijn aan elke stemming. Bovendien zijn ze, zoals we dat van Essence gewend zijn, erg betaalbaar. 

Like a first day in spring

Het perfecte geurtje voor een warme lente of zomerdag, waarbij de beginnende zonnestralen je huid verwarmen. Het is een fruitige geur, die barst van de energie, met onder andere als topnoot ananas, sinaasappelsap en mandarijn, hartnoten van bramen en rozen en basisnoten van musk en vanille. 


Like a girls night out

Ga je een avondje op stap met the girls, dan is deze geur helemaal iets voor jou. Fruitig, opwindend en sprankelend. Hij heeft een topnoot van onder andere gele mandarijn en goji bessen, een hardnoot van perzik, roos en mandarijnbloesem en een basisnoot van vanille en musk. 


Like a new love

Vlinders in je buik, verliefd zijn, dat is waar dit parfum rond draait. De geur is romantisch en eigentijds. De topnoot bevat onderandere mandarijn, grapefruit en peper. De hardnoot heeft vleugjes van pioenrozen, hyacinten en perzikken en de basisnoot van koffie, chocolade, vanille en musk. 


Like a trip to NY

Je kan dit parfum het best beschrijven als opwindend en up-tempo, net zoals New York zelf. De geur is heel vrolijk en fruitig. De topnoot bevat onder andere cranberries, de hartlelnoot onder andere rozen en de basisnoot cederhout, wit hout en amber. 


Like a walk in the summer rain 

De geur van een deugdoende regenbui in de zomer. Een bloemrijke watergeur, die bruist van de positieve energie. Met topnoten van citroen, watermeloen en sinaasappel, een hartnoot van lelies en fresia's en een basisnoot van mos, cederhout en musk.


Like a day in the candy shop

Dankzij deze geur lijkt het wel alsof je de hele dag in een snoepwinkel rondwandelt. Hij is zalig zoet, dankzij een topnoot van perzik en orchidee, een hartnoot van lelies en jasmijn en een basisnoot van vanille, tonkaboon en zachte musk. 


De geurtjes zijn te verkrijgen in alle normale essence verkooppunten, zoals Kruitvat. Alle geuren zijn beschikbaar in twee formaten, een 50 ml fles en een 10 ml flesje, een ideaal handtasformaat! De prijzen zijn ook heel erg "essence". Voor de grote flacon betaal je € 6,99 en voor het kleintje € 2,99. Helemaal niet duur dus! Voor de geuren "like a first day in spring" en "like a walk in the summer rain" zal je wel snel moeten zijn als je eentje te pakken wil krijgen. Ze zijn namelijk enkel te koop in juni en juli. 

Ik ben zeker van plan deze geurtjes te gaan bekijken als ze uitkomen en ik neem er zeker enkele mee naar huis om uit te testen. Jullie kunnen dus zeker nog een review blog verwachten over deze parfum. Voor welke geur zou jij naar de winkel gaan? 

Liefs,

Laura 
1 opmerking: