zondag 16 september 2012

De Deautybox is er !

Hey ladies,

hier even een snel postje tussendoor. De meesten onder jullie zullen het waarschijnlijk al wel weten: eindelijk is de Deautybox er! Ik hoor sommigen onder jullie toch denken; "Euhm Deautybox?" Deauty staat voor Discover beauty. Het is de eerste beautybox die beschikbaar is in België. Je zou het kunnen vergelijken met de myglam bag, glossybox,... die vooral in Amerika heel populair zijn. Eindelijk is er dus ook een beautybox die je in ons klein Belgenlandje kan krijgen. 


De Deautybox bevat maandelijks vier tot zes beautyproducten van verschillende merken, zoals Essie, Redken, L'Oreal, Shu Umera, Clinique, Estée Lauder enzovoort. Je krijgt verschillende haarproducten, gezichtsproducten, nagellak, make-up enzovoort. Wat je krijgt is elke maand een verrassing. Je kan kiezen voor een maandabonnement, voor 15 euro. Dit abonnement kan je elke maand gewoon stopzetten. Je kan ook kiezen voor een jaarabonnement. Dit kost je 165 euro (of dus 12 euro per maand). De box is zijn prijs echt wel waard, want de producten die je krijgt zijn veel meer waard dan wat je betaalt. Zeker de moeite dus! Het aantal boxen is wel beperkt, dus laat deze kans zeker niet voorbijgaan en ga snel naar  http://deauty.be/ om jouw exemplaar te bestellen. Op de website kan je ook meer informatie vinden en kan je ook al eens kijken wat er in de Deautybox van deze maand zat. 

Zelf ga ik waarschijnlijk voor een jaarabonnement. Jullie kunnen dus vanaf volgende maand waarschijnlijk maandelijks een blogpost verwachten, waarin ik de inhoud van de Deautybox bekend maak. Jullie kunnen dan ook comments achterlaten en mij laten weten van welke producten jullie graag een review willen zien. De Deautybox is vooral bedoeld om nieuwe dingen te leren kennen, dus ik ben alvast heel benieuwd! Ga jij er eentje bestellen? 

Liefs,

Laura 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten