vrijdag 26 oktober 2012

Review en Swatches: Biocura Blush 07 Zacht Koraal - Koraal

Hey iedereen,

een tijdje geleden deed ik al een review over een Biocura nagellak (klik hier!) en vandaag wil ik het graag hebben over een Biocura blush, die ik gelijk met dit lakje heb gekocht. Voor diegenen die dit niet zouden weten, biocura is het cosmeticamerk dat je kan vinden in Aldi. Super cheap dus. Voor deze blush betaal je nog géén drie euro. Maar hoe zit het met de kwaliteit?


Net zoals bij de nagellak, vind ik ook hier de grote verpakking een enorme verspilling. Mooi doosje, dat wel, maar verder ben je er helemaal niets mee en belandt het toch in de vuilbak en da's jammer! 
De verpakking van de blush is heel basic, maar toch wel classy. Het is een ovaal, hard, zwart doosje met een zilver lettertype. Het doosje klikt goed toe, zodat er zeker geen product uit kan. Het doosje is wel redelijk groot om mee te nemen. In een klein handtasje zou hij al snel redelijk wat plaats innemen. 


De reden waarom het doosje zo groot is, is omdat er ook een spiegeltje en een borsteltje bij zitten. Het spiegeltje is handig, maar gooi dat blushborsteltje maar meteen weg. Daar kan je echt niets mee aanvangen. Je wilt echt geen indianenstrepen op je gezicht. Het is beter om te investeren in een degelijke blush brush, of een contouring brush. Bij E.L.F. kan je er eentje kopen voor €1 en die kwaliteit is zeer degelijk. Zelf heb ik deze en ik gebruik hem dagelijks. Hij gaat al jaren mee en houdt het nog prima. Een aanrader dus. 


De blush is een duo-blush, met een lichtere en een donkerdere kleur. Dat vind ik wel fijn. De donkerdere kleur is een geweldige kleur voor het contouren van je gezicht en de lichte kleur is een ideale highlighter. De kleur zelf vind ik ook heel mooi. De donkere kleur is eerder een soort roest-koraal kleur en de lichte kleur een zacht peachy roze. De twee kleuren zijn heel mooi te combineren en bevatten beiden ook shimmer, voor een mooie glans op je wangen. 


De blush zelf is eerder aan de creamy kant, wat op zich wel goed is. Hij brengt fijn aan en de pigmentatie is ook zeker oke. Hij verdeeld mooi over je gezicht en blend goed uit. 

Voor slechts €2,5 is deze blush zeker een aanrader, zeker als je pas begint met make-up, of gewoon niet al te veel geld aan je make-up wil geven. 

Liefs,

Laura 

1 opmerking:

  1. Een ultieme afrader van biocura: hun gezichtscrèmes.. Mijn mama had ze eens meegebracht omdat ze blijkbaar goede reviews had, maar ik kreeg er puisten van. (en normaal heb ik er echt heel zelden.) Het zou voor alle huidtypes zijn, maar voor die van mij alvast niet! (en ons mama kreeg droge plekken ^_^v)
    Daarnaast trekt het ook traag in en voel je zo'n 2u lang een plakkerige, smerige laag op uw gezicht.
    Ik gebruik nu een dagcrème van biotherm, echt een aanrader. <3 mijn huid heeft er nooit zo goed uitgezien. :D (wel de gel nemen, de crème smeerde echt niet goed uit ^_^v)

    BeantwoordenVerwijderen