woensdag 8 augustus 2012

NOTD: Kat von D, High Voltage Lacquer "wonderchild"

Thank God dat Kat von D een make-up lijn heeft uitgebracht! Ik ben al erg lang fan van haar tattoo-art en haar fantastische stijl. En haar make-up lijn is niets minder. Zacht uitgedrukt vind ik hem fantastisch! De verpakkingen zijn erg mooi, zwart met een motief van witte rozen op en de kwaliteit van de producten is ook heel goed. 

Vandaag droeg ik een van haar High Voltage Lacquer nagellakjes, namelijk in de kleur wonderchild. It's sparkly, it's purple and it's by Kat von D. Wat meer kan een mens nog willen? 


De nagellak is een prachtige paarse duochrome met glitters. I love it! En bovendien lakte hij heel fijn. Eerst leek het laagje heel dun, maar dat laat juist toe dat je een mooie egale laag kan lakken, die snel droogt. De kleur dekte ook heel mooi, ook al had ik wel drie laagjes nodig om een volledige dekking te krijgen. Het lakje droogt wel redelijk glossy, dus eigenlijk heb je geen top-coat nodig. 


Van prijs is hij ietwat aan de dure kant ($12 voor maar 0.25 oz), omdat het flesje kleiner is dan een gewoon flesje, maar al bij al valt het nog wel mee. De kwaliteit is zeker dik in orde! I'm in love!

Liefs,

Laura 

1 opmerking: