donderdag 1 maart 2012

Make-up look: Water Nymph

Hey ladies,

hier nog eens een eigen make-up look voor jullie. Het is alweer een tijdje geleden dat ik nog eens iets van mezelf heb gepost, dus bij deze! ;) 


Ik ben zeker niet over the top gegaan met de make-up, maar heb het toch kleurrijk gehouden door met blauwe en groene tinten te werken. Ik ben ook gegaan voor een dikke, zwarte eye-liner voor een iets dramatischer effect. Ik vind dat het nog wel iets weg heeft van een waterelf of zo, of iets cleopatra achtig. 
Ik weet het, de eye-liner is zeker niet perfect, maar ik werk er ook niet vaak mee, dus ik vind hem nog wel redelijk geslaagd. De kleuren die ik heb gebruikt zijn ook niet helemaal goed zichtbaar op de camera. In real life zijn ze iets feller. 


Op mijn lippen koos ik voor een zachtroze lipstick van Helena Rubinstein (nummer 013). Als je voor redelijk opvallende make-up op je ogen gaat, kan je best kiezen voor een zachtere lippenstift, als je er niet wil uitzien als een clown. ;) Hopelijk vinden jullie de look mooi! ^^ 

Vergeet ook zeker niet mijn blog te volgen op Bloglovin' en hou alles zeker in het oog, want er komen nog meer nieuwe, eigen looks aan! ;)

Liefs,

Laura 

2 opmerkingen: