woensdag 7 maart 2012

My little pony serie ~ Rainbow Dash

Hey iedereen,

het is dan eindelijk zo ver, de eerste my little pony, friendship is magic geïnspireerde look is een feit! De eerste look is een look die geïnspireerd is op Rainbow Dash, de tomboyachtige pegasus pony, die helpt het weer te controleren. 


Zoals je ziet op de afbeelding, en zoals haar naam al doet vermoeden, hebben de manen van Rainbow Dash alle kleuren van de regenboog. Het is vooral hierdoor dat ik me liet inspireren. Ik koos voor een felle regenbooglook, met een kleine, paarse outwing op het einde. Onder mijn oog koos ik voor blauw, de kleur die het lichaam van rainbow dash heeft. 
Om de look nog iets magischer te maken, heb ik mijn wenkbrauwen een beetje sprankelender gemaakt, door er een goudkleurige oogschaduw door te borstelen. Ik vind het nog wel een leuk effect! 


De look op zich is best wel opvallend, maar ook nog wel draagbaar, zeker voor een speciale gelegenheid. Als je nog een leuk lipglosje opdoet, ben je helemaal klaar om te gaan feesten in rainbow style! 

Laat me weten wat jullie van deze look vonden en hou ook zeker mijn blog in de gaten voor meer pony looks! ;)

Liefs,

Laura

3 opmerkingen:

  1. Mooooooooi leuk dat je MLP FIM karackter gebruikt ben fan van die serie 5 maande ofzo leuk onderwerp hoor prachtig mooi!

    BeantwoordenVerwijderen